Oct 7, 2015
Kennis overdragen op klanten. Dat is wat Devoteam beoogde toen in 2009 een eigen Academy werd opgetuigd. Eerst organisaties helpen beter te performen en ze vervolgens in staat stellen om het ook zelf te doen. Want een goede relatie mag niet gebaseerd zijn op afhankelijkheid. Een keuze voor Devoteam moet gemaakt worden op basis van de innovatiekracht en expertise die de dienstverlener biedt. Een filosofie die aanslaat want het aantal cursisten groeit elk jaar.

“We hechten bij Devoteam grote waarde aan professionalisering van collega’s en klanten”, benadrukt Geertje Appel. Zij is de trekker van de Academy en ziet toe op een vlotte organisatie en inschrijving van cursisten. “Intern is die professionalisering al lang ingebed in de processen. Zo organiseren we al jaren KES-avonden (Kennis Exchange Sessies), waarop onze collega’s kennis en ervaringen uitwisselen. Ze stelden destijds zelf voor ook de klanten aan te haken. Het leidde uiteindelijk tot de oprichting van onze Academy waar we met gecertificeerde trainers opleidingen geven op het gebied van Business Analyse en Agile werken. Daarop ligt toch het accent van onze dienstverlening. We werken voor onze opleidingen en certificeringen nauw samen met verschillende partners, waaronder het gerenommeerde BCS (British Computer Society), waarvoor wij cursisten certificeren in Business Analyse.”

 • Vertaalslag naar de praktijk

  “Het zijn vaak klassikale opleidingen want interactie tussen medecursisten voegt veel toe aan een training. Maar we zijn flexibel en bieden ook modules aan via e-learning. Veel van onze trainers werken nog dagelijks bij de klant, waardoor ze een goede vertaalslag kunnen maken van de theorie naar de weerbarstige praktijk. Het maakt de opleidingen heel relevant voor onze cursisten en dat wordt erg gewaardeerd. De quotes onderaan zijn slechts een greep uit de enthousiaste klantreacties op onze trainingen. De groei zit er dan ook goed in."

 • Open inschrijving of incompany training

  "Professionals kunnen zich aanmelden via een open inschrijving of een verzoek indienen voor een incompany training. Dat zijn meestal opleidingen op maat op locatie van de klant. We kunnen dan ingaan op specifieke issues die bij de klant spelen en deze inbedden in de cursus, zodat de praktijkrelevantie nog groter wordt. We zijn flexibel, er is heel veel mogelijk.”

 • Het actuele trainingsaanbod van de Devoteam Academy

  - Foundation in Business Analysis
  - Business Analisys Practice
  - Modelling Business Processess
  - Requirements Engineering
  - SAFe Agilist
  - Professional Scrum Master
  - Rational DOORS Next Generation (op aanvraag)

  Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op via +31 20 630 4750 of stuur een e-mail naar info@devoteam.nl. De actuele trainingskalender vindt u op devoteam.nl/academy.

 • Wat klanten zeggen

  “Perfecte match met onze organisatie.”
  “Zeer professionele trainer met een goed gevoel voor de dynamiek in onze organisatie.”
  “Heel intensieve training met een stevig accent op de praktijk.”
  “Mooie afwisseling van theorie en oefeningen.”
  “Een snelkookpan met BA-theorie met een certificaat als afsluiter.”
  “Eindelijk een mooi overzicht van alle bekende theorieën in een goedgevulde 3-daagse.”