• Uw uitdagingen

  Vandaag de dag hoort u het overal: Agile. Technologie bedrijven en de bancaire sector zijn er al mee aan de haal en de publieke sector is de oriënterende fase reeds gepasseerd. Maar wat maakt Agile zo bijzonder? Met de transitie naar een Agile werkwijze kan uw organisatie beter samenwerken, kortere Time to Market, sneller en met betere kwaliteit leveren. Dit klinkt als een verkooppraatje. Echter, bedrijven als Spotify en Google zijn groot geworden na het inzetten van deze transformatie.

  Herkent u de volgende uitdagingen?

  • U kampt met lange levertijden;
  • Uw Business en IT afdeling begrijpen elkaar niet;
  • En als er dan geleverd wordt is het net niet wat u bedoelt;
  • De afstand tussen Business en IT is groter geworden door Outsourcing;
  • U heeft een uitdaging bij het invullen van de regierol voor het leveren van diensten binnen de kaders van contracten.

  Door uw mensen in multidisciplinaire teams te organiseren, ze in hun kracht te zetten en hun verantwoordelijkheid te geven worden er echte resultaten geleverd. U krijgt daarmee meer flexibiliteit en controle op uw change budget. Ook wanneer de teams door outsourcing niet geheel in uw organisatie vallen is het mogelijk om door kort-cyclische leveringen, reductie van risico’s te bereiken. U kunt daarmee beter binnen de kaders van contracten uw interne klantbehoefte invullen.

 • Onze visie

  Met jarenlange ervaring in grootschalige Agile omgevingen hebben onze consultants een unieke blik in de keuken kunnen werpen van bedrijven, die met een Agile werkwijze hun voorsprong op hun concurrenten hebben weten te vergroten en efficiënter met hun middelen hebben leren omgaan.

  Ons Agile Transformation team heeft door slimme oplossingen en nauwe samenwerking met het team en management van de klant snel resultaat laten zien. Vooral door overzicht en inzicht in het complete speelveld identificeren we snel kansen voor verbeteringen.

 • Uw voordelen
  • Theorie en praktijk zijn niet hetzelfde, daarom krijgt u van ons unieke, handzame en direct uitvoerbare adviezen. 
  • Om sneller te kunnen innoveren, hebben wij naast aandacht voor techniek, ook oog voor mens - gedrag & cultuur - en proces.
  • U krijgt meer inzicht in uw klantvraag, zodat u uw IT beter op deze vraag kan aansluiten 
Onze proposities
 • Agile Awareness

  U wilt starten met Agile Transformation, maar weet nog niet wat dat precies inhoudt voor u en uw organisatie? In de workshop Agile Awareness nemen we u mee in wereld van Agile buzzwords zoals Scrum, DevOps en SAFe. Wat betekent het? Wat zijn de verschillen? Wat past bij uw organisatie? Interactief en aan de hand van de praktijk behandelen we deze vragen. U krijgt een goed beeld van verschillende modellen en voordelen voor uw organisatie.

 • Agile for Management

  Uw Agile Transformation heeft niet alleen invloed op uw IT-afdelingen, maar ook op de business. Wij dagen het senior management tijdens deze workshop uit om samen een beeld te vormen van de betekenis van Agile werken. Aan de hand van praktijkvoorbeelden geven we inzicht in de impact voor de organisatie, haar processen en medewerkers. Hoe kan er gestuurd worden in een Agile organisatie? En welke voordelen zijn er te behalen?

 • Agile Product Roadmap

  Wilt u weten hoe een Product Roadmap tot stand komt in een Agile organisatie? In de workshop Agile Product Roadmap laten we u zien hoe synergie gevonden kan worden tussen strategische doelstellingen en de wendbaarheid van de sprint. U ontdekt de meerwaarde van een Product Roadmap voor onderwerpen zoals stakeholdermanagement, haalbaarheids-analyses en (pre-)funding van Agile teams en de rol van de Business Analist hierin.

 • Agile Round Table

  Bent u al met uw Agile Transformation gestart en wilt u dit nog verder optimaliseren binnen uw organisatie? Onze klanten en consultants hebben al veel ervaring opgedaan. Zij zijn bereid om tijdens deze round table sessie hun Best Practices met u te delen. Uw eigen behoefte is het uitgangspunt voor deze workshop. U krijgt snel inzicht in de mogelijkheden van uw eigen Agile werkwijze en u krijgt direct toepasbare handvatten aangereikt.

 • Agile Maturity & Quick Scan

  Agile Transformation in uw organisatie is in volle gang en u wilt weten hoe uw organisatie ervoor staat. Hoe volwassen is uw organisatie als het gaat om Agile? En wat bepaalt de Agile Maturity van een organisatie nu eigenlijk? In onze Agile Maturity workshop ontdekt u aan de hand van modellen en interactieve break-out sessies, welke onderwerpen voor u van belang zijn. Met onze Agile Maturity Quick Scan krijgt u eenvoudig en snel inzicht in Agile transformatie in uw organisatie.

   

  Agile Transformation flyer:

 • Agile Trainingen en Coaching

  Gedurende de gehele Agile Transformation kunnen wij u zowel individueel als in groepen coachen en begeleiden in uw Agile uitdagingen. Ook bieden wij de volgende Agile trainingen en diensten:

   

Onze experts
 • Gisbert Oskam
  Agile Transformation Consultant - The Netherlands
  A community of like-minded professionals in the exciting and highly innovative field of digital business enablement.
 • Joris de Graauw
  Agile Transformation Consultant - The Netherlands
  A home where professionals are encouraged for entrepreneurship, self-development and collaboration to become the best subject experts.
 • Dennis van Zuidam
  Agile Transformation Consultant - The Netherlands
  Devoteam is my catalyst; Devoteam gives me the freedom to contribute in ways that make me feel proud and energized.